top of page

Onze HasseltGreeters

WhatsApp Image 2023-11-11 at 14.55.21(1).jpeg

Berto

Ik ben altijd verbaasd wat Hasselt te bieden heeft op toeristisch, cultureel en gastronomisch vlak.

Als geboren en getogen Haspengouwer -globetrotter- ben ik hier enkele jaren geleden aangeland en is Hasselt ondertussen mijn basecamp geworden.

​Wandelen en fietsen gekoppeld aan een dosis natuur- en cultuurbeleving zijn mijn passies. Wil je op Street-Art ontdekking of de groene rand rond Hasselt per fiets ontdekken, dan ben ik graag je gastheer.

WhatsApp Image 2023-11-11 at 14.55.20.jpeg

Veerle

Ik woon sinds enkele jaren (terug) in Hasselt en vind het fijn om te wandelen door de straten en de steegjes, in en rond het centrum. Er valt altijd wat te ontdekken, te beleven en te proeven.

​Ik neem je graag mee via de onverwachte doorsteekjes naar de verborgen pareltjes van Hasselt, de groene rustplekjes en de lokale shops.
Ik hoop je vlug de leukste dingen te tonen en te vertellen.

Tot weldra?

 

 

WhatsApp Image 2023-11-11 at 17.37.01.jpeg

Ludo

Als geboren en getogen Hasselaar die het plaatselijk dialect nog spreekt, is Hasselt al mijn leven lang een deel van mijn hart.

Een stukje Haspengouw, een stukje Kempen en een warm centrum, met de fiets of te voet.

Er zijn veel verbazende minder gekende plekjes met mooie verhalen.

Ik heb brede interesses van muziek tot geschiedenis, van natuur tot sport.

Het is heerlijk om dit te delen met anderen.

WhatsApp Image 2023-11-11 at 17.38.47.jpeg

Jean-Pierre

Ik ben woonachtig in het mooie Godsheide.

Werken met groepen vrijwilligers en activiteiten begeleiden is mijn ding….reizen, andere streken en steden ontdekken, hebben mij altijd gëinteresseerd…

Buiten wandelaar ben ik ook een recreatief fietser en grote fan van het Limburgs fietsroutenetwerk..

Graag neem ik je mee op een wandeling of een fietstochtje in en rond Hasselt en laat je zien hoe veel moois en leuks wij hier te bieden hebben.

Tot binnenkort?

WhatsApp Image 2023-11-11 at 14.55.21.jpeg

Marina

Als geboren en getogen Hasselaar vind ik het fijn om mijn stad te tonen.
Tijdens onze ontdekkingstocht vertel ik verhalen over Hasselaren en hun stad. Verhalen die reeds generaties lang worden doorgegeven.
Al fietsend genieten we van de natuur langs de Demer en de Herk of we trekken de wandelschoenen aan en genieten we al wandelend.

Deze Glimburger zou het super vinden om met jou op pad te gaan!

WhatsApp Image 2023-11-11 at 17.37.52.jpeg

Benoit

Als jonge gast, opgegroeid in Hasselt, heb ik een grote liefde voor de stad en ken ik de vele verschillende aspecten van de stad. Ik deel vooral graag mijn passie voor alles wat met duurzaamheid te maken heeft in de stad, iets waar ik trouwens ook als onderzoeker mee bezig ben. Daarnaast kan ik je ook heel wat tips geven over de gezelligste plekjes, leuke cafés en goede (vegan) restaurants

bottom of page