top of page
IMG_6505.JPG

Even voorstellen…Greeters?

 

Een Greeter is een enthousiaste vrijwilliger die zo van zijn stad of streek houdt dat hij gratis bezoekers, maximum 6 personen, te voet of per fiets zijn stad of streek toont. Als een lokale ambassadeur deelt hij zijn persoonlijke kennis en passie voor zijn stad of streek. Let wel: een Greeter is geen klassieke gids. 

Hier vind je onze kernwaarden

 

Het concept Greeters.

 

Het Greeter concept ontstond in 1992 in New York toen Lynn Brooks de “Big Apple Greeters” oprichtte en sindsdien kreeg het navolging over gans de wereld van Argentinië tot China. Het Greeternetwerk wordt internationaal en samengebracht in de International Greeter Association met Brussel als hoofdzetel. De bedoeling van het concept is vooral mensen samen te brengen en te verbinden. In België zijn er nog Greeters actief in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Hoegaarden, Luik, de Leiestreek, Mons, Waals-Brabant en aan de Belgische kust. 

 

Beleef Hasselt te voet of per fiets.

 

Hasselt ontdekken met een Greeter wordt aangepast aan jouw interesses. Vertel ons in het kort wat je graag met de Greeter wil ontdekken en waar je voorkeuren naar uit gaan zodat we hier rekening mee kunnen houden en een gepersonaliseerd programma kunnen voorzien te voet of per fiets. Je kan je verwachten aan een origineel en volledig gratis bezoek aan het Hasseltse gedurende 2-3 uren. 

Wil je alvast een voorsmaakje bezoek dan zeker onze facebookpagina of instagram.

Een Greeter boeken kan je hierBoek nu 

Opgelet: Groepen van meer dan 6 personen komen niet in aanmerking voor een greet, en kunnen contact opnemen via de website van VisitHasselt voor een afspraak met een gids.

bottom of page